به گزارش سلام سلام لردگان به نقل از ايسنا- با توجه به اينکه دکتر روحاني به وزير کشور توصيه کرده حداکثر تا پايان شهريور استانداران را معرفي تا کار خود را آغاز کنند اما رايزنيها همچنان براي استاندار جديد چهارمحال و بختياري ادامه دارد که اميد است اين تغيير با حوصله و بررسي کافي و با توجه به وضعيت استان و نيازها و مطالبات مردم صورت گيرد.
چهارمحال و بختياري، استاني است با قابليتهاي فراوان اما همچنان محروميت بر دوشش سنگيني ميکند که شايد اين محروميت به واسطه مسئولاني باشد که نتوانستهاند از اين همه قابليت آنگونه که شايسته اين مردم قدردان است در راستاي ارتقاي استان در زمينه هاي مختلف استفاده کنند.
و اکنون مردم اين استان چشم به راه استانداري توانمند و کاردان هستند تا بتواند اين محروميت را از چهره استان شسته و قابليتهاي کم نظيرش را متبلور کند و اين نه خط بطلاني بر زحمات مسئولان گذشته، بلکه اميدي بر تلاشي مضاعف در راستاي سازندگي استان است.
رييس مجمع نمايندگان چهارمحال و بختياري در اين زمينه و با تاکيد بر اهميت دقت در انتخاب استاندار، افزود: شب گذشته مجمع نمايندگان استان با وزير کشور در رابطه با ظرفيتها، مشکلات و موانع استان و همچنين استاندار آينده استان جلسهاي تشکيل دادند.
بومي بودن استاندار چهارمحال و بختياري امري ضروري است
وي بر ضرورت بومي بودن استاندار تاکيد و با اشاره به شاخصههاي شخصيتي يک استاندار، تصريح کرد: تدين و ولايتمداري از مهم ترين شاخصههاي اولويت دار استانداران است؛ همچنين داشتن سابقه اجرايي نيز نقش موثري در اين زمينه دارد.
منتخب مردم لردگان در مجلس با بيان اينکه حسن سابقه يک استاندار يکي از شاخصههاي مهم انتخاب است افزود: بايد کسي براي اين جايگاه انتخاب شود که علاوه بر حسن سابقه، از تمام ظرفيتهاي استان به خصوص ظرفيتهاي اقتصادي آن آگاهي داشته باشد.
تلاش براي رفع محروميت چهارمحال و بختياري از مهم ترين وظايف استاندار آينده است
جليل با اشاره به محروميت استان، تصريح کرد: در استان چهارمحال و بختياري مشکلات و معضلات فراواني وجود دارد که شناخت اين معضلات، عقب ماندگيها و نارساييهاي استان در زمينههاي مختلف، همچنين تلاش براي رفع اين مشکلات از مهم ترين وظايف استاندار است.
نماينده شهرستانهاي شهرکرد، بن و سامان نيز در گفتوگو با ايسنا، ولايتمداري و بومي بودن را از مهم ترين شاخصهها براي انتخاب استاندار بر شمرد.
سيد سعيد زمانيان با اشاره به اهميت قدرت مديريت به عنوان يکي از مهم ترين شاخصههاي استاندار، خاطرنشان کرد: استاندار بايد در اجرا قدرت نظارت داشته باشد، به طوري که با شناسايي صحيح مسايل و شناخت کامل از نقاط ضعف و قدرت استان در راستاي رفع مشکلات استان در زمينههاي مختلف به گونهاي موثر اقدام کند.
چهارمحال و بختياري نيازمند استانداري مدبر براي رفع مشکلات اين استان است
وي با اشاره به مشکلات و عقب ماندگيهاي استان نسبت به ساير نقاط کشور، افزود: اين استان نيازمند استانداري مدير و مدبر است که با تلاش و کار شبانه روزي و همچنين برنامه ريزي صحيح بتواند اين استان را از محروميت نجات دهد.
منتخب مردم شهرکرد در مجلس خاطرنشان کرد: در حال حاضر شخصي به عنوان استاندار انتخاب نشده است و نمايندگان استان هنوز در اين زمينه به جمع بندي نرسيدهاند.
نماينده شهرستان بروجن نيز در گفتوگو با ايسنا با اشاره به شاخصههاي يک استاندار موفق، افزود: در حال حاضر براي انتخاب استاندار تصميم گيري نهايي صورت نگرفته است.
طي سه روز آينده استاندار چهارمحال و بختياري مشخص مي شود
وي با بيان اينکه طي سه روز آينده استاندار مشخص ميشود، تصريح کرد: بومي بودن اصليترين شاخصه در انتخاب استاندار است.
سلطاني خاطرنشان کرد: تخصص و قدرت مديريت از مهمترين شاخصههايي است که ميطلبد يک استاندار براي مديريت موفق يک استان از آنان برخوردار باشد، همچنين تبعيت از ولايت فقيه را نيز بايد همواره مورد توجه قرار دهد.
به گفته وي، چهارمحال و بختياري يکي از استانهاي کم برخوردار کشور است که نياز به يک خيزش بلند در زمينههاي مختلف دارد، در همين راستا نيازمند استانداري است که در همه زمينهها نياز استان را بشناسد و در راستاي رفع آنها تلاش کند.
چهارمحال و بختياري نيازمند تحول مديريتي است
سلطاني ضعف در سيستم مديريتي را از مهمترين نقاط ضعف اين استان دانست و گفت: اين استان از لحاظ قدرت مديريتي در فقر شديد است و به يک تحول مديريتي در سطح استان نياز دارد که اميد است استاندار جديد بتواند اين تحول را ايجاد کند.
گزارشي از زهرا شاهيني، خبرنگار ايسناي چهارمحال و بختياري